Quantum Apometry: patepungan penyembuhan jero

 Quantum Apometry: patepungan penyembuhan jero

Tom Cross

Urang manggihan istilah "Quanto" dilarapkeun ka sababaraha garis penyembuhan jeung perlakuan modern. Dina tulisan ieu, urang badé difokuskeun téknik khusus anu parantos ngabantosan seueur jalma pikeun nyaimbangkeun kasaimbangan psiko-mental, émosional sareng fisikna.

Sateuacan terang sakedik ngeunaan Apométri Kuantum , éta bakal pikaresepeun pikeun ngajelaskeun heula naon éta Quantum. Numutkeun kamus, éta kecap sipat anu dianggo dina widang fisika. Konsep nujul kana jumps tangtu énergi nalika emitting atawa nyerep radiasi, nu katelah "sabaraha".

Fisika kuantum dikaitkeun kana téori ieu, sarta Max Planck (1858-1947), saurang fisikawan Jérman dianggap tanggung jawab utamana pikeun ngembangkeun téori kuantum.

Téori kuantum ngahususkeun kana analisa énergi jeung zat, museurkeun kana kumaha kalakuanana dina lingkungan, lingkungan jeung situasi nu béda. Pikeun téori ieu sadaya sistem ngagaduhan kaayaan fisik anu béda anu tiasa dijelaskeun tina "kaayaan kuantum".

Dina tingkat Penyembuhan, hayu urang bayangkeun yén kuantum mangrupikeun kaayaan langsung tina transformasi tina kaayaan teu ngarareunah sareng nyeri ka anu sanés, kasaimbangan sareng harmoni.

quickshooting / 123rf

Tapi kumaha Quantum Apometry tiasa ngaktifkeun kaayaan penyembuhan sareng regenerasi anyar ieu?

Apométri mangrupikeun téknik dimana disosiasi tiasa dilaksanakeun atanapi dibuka. tina rupa-rupaawak pasien anu dirawat (mental, émosional, awak astral, jsb) pikeun pangaruh Penyembuhan dina tingkat anu langkung jero. Konsep Apométri dikaitkeun kana harti sorangan (APO "saluareun" jeung METRON "ukuran") sarta dilarapkeun sarta dipaké mimitina ku Dr. José Lacerda de Azevedo, sareng para sahabatna, anu nyandak léngkah-léngkah munggaran dina téknik "penyembuhan spiritual" ieu, anu mimiti ngarobih sadayana konsép pengobatan panyakit émosional, psikis sareng fisik.

Loba pangaweruh ieu kapanggih dina dua buku titinggal Dr. Lacerda, dimana prinsip dasar dina téhnik ieu kakeunaan.

Istilah Apométri Kuantum datang engké, ngaliwatan studi Carina Grecco, anu ahirna ngaformalkeun téknik anyar sakumaha anu diterapkeun kiwari, nambahan konsép anu leuwih numbu ka Fisika Kuantum. Prinsip dasar tina karya ieu nyaéta Anchoring yén therapist ngalaksanakeun sagala Hierarchies Spiritual of Healing, nyaeta, attunement na sambungan kalawan tim ieu, anu ngamungkinkeun deepening tingkat pribadi tina penyembuhan.

Anjeun oge bisa resep

  • Deep kana apometry, katelah ubar awak halus
  • Ngartos kamampuan tabel kuantum
  • Naon éta terapi kuantum?
  • Ngartos yén anjeun tiasa nyiptakeun kanyataan anjeun nyalira
  • Temukeun terapi holistiknu ngubaran kasakit otoimun

Nalika pasén datang, kuesioner dilaksanakeun supados tiasa ngarahkeun naon anu bakal digarap dina waktos éta. Jalma anu bakal dirawat ngagolér dina tandu sareng ngalakukeun rélaxasi sakedik teras ahli terapi ngajantenkeun hubungan sareng tim Spiritual anu ngadukung padamelan éta.

Apométri Kuantum tiasa dianggo sareng sadaya dimensi Alam Semesta , tindakan dina sadaya awak pasien, ti anu pangpadetna (fisik) dugi ka anu paling halus, anu gaduh kenangan karuhun sareng kahirupan anu kalangkung. Henteu aya agama anu aub, ahli terapi anu nerapkeun téknik biasana spiritualis sareng percanten kana multidimensionalitas mahluk. Teu aya kabutuhan pikeun medium, padamelan ngan ukur dilakukeun ku profésional sareng sabar.

Tempo_ogé: Goosebumps: kumaha carana ngajelaskeun parasaan ieu muncul dumadakan

Nyanghareupan masalah anu ditepikeun, ahli terapi, ngalangkungan Mandalas sareng simbul, ngabuka rupa-rupa badan pikeun ngaksés dimensi sareng garis waktos dimana panyabab atanapi akar masalahna kapanggih. Kanyataanna, karya dipigawé ngaliwatan Proyeksi Mental tina therapist nu.

Prosedur penyembuhan rupa-rupa, sabab tim spiritual gawé bareng jeung terapis, ngalakukeun prosedur dina tingkat paling halus, sedengkeun terapi tindakan leuwih dina tingkat fisik, mental atawa emosi. Ku kituna bisa disebutkeun yen nalika sési Quantum Apometry dimimitian,Hal ieu ngamungkinkeun petikan hiji tim spiritual vast anu bakal pituduh dina prosés penyembuhan sarta, utamana, dina awakening tina nurani sadaya pasien anu, sababaraha kali, bakal nampi orientations pisan tepat pikeun dinamika kahirupan maranéhanana di momen ayeuna.

Tempo_ogé: Naon reframing?

vchalup / 123rf

Téhnik ieu mawa éfék gancang jeung éféktif pikeun jalma anu geus ngalaman, propitiating parobahan atawa transformasi kaayaan eling dina tingkat Quantum, sahingga, sahingga, yén unggal Roh leumpang kalawan bébas di bumi jeung minuhan lalampahan anjeun évolusi tanpa mawa beungkeut, traumas jeung ngilu kaliwat, nu tungtungna delaying sarta mindeng ngalumpuhkeun walks Anjeun.

Kuring ngajak anjeun pikeun diajar ngeunaan mangpaat anu tiasa dibawa ku Apométri Kuantum pikeun masalah pribadi anjeun, kaséhatan sareng karaharjaan anjeun.

Tom Cross

Tom Cross mangrupikeun panulis, blogger, sareng pangusaha anu parantos ngahaturanan hirupna pikeun ngajalajah dunya sareng mendakan rusiah pangaweruh diri. Kalawan taun pangalaman iinditan ka unggal juru dunya, Tom geus ngembangkeun hiji pangajén jero pikeun diversity luar biasa tina pangalaman manusa, budaya, jeung spiritualitas.Dina blogna, Blog I Without Borders, Tom ngabagi wawasan sareng panemuan ngeunaan patarosan anu paling dasar dina kahirupan, kalebet kumaha milarian tujuan sareng makna, kumaha carana ngokolakeun katengtreman sareng kabagjaan batin, sareng kumaha cara hirup anu leres-leres minuhan.Naha anjeunna nyerat ngeunaan pangalamanana di désa-désa terpencil di Afrika, tapa di kuil Budha kuno di Asia, atanapi ngajalajah panilitian ilmiah anu canggih dina pikiran sareng awak, tulisan Tom sok pikaresepeun, informatif, sareng pikasieuneun.Kalayan gairah pikeun ngabantosan batur milarian jalan sorangan pikeun pangaweruh diri, blog Tom mangrupikeun bacaan anu kedah dibaca pikeun saha waé anu hoyong langkung jero pamahaman dirina, tempatna di dunya, sareng kamungkinan anu ngantosan aranjeunna.